ACTIES

Experiencemaand

Nieuw bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

SEPTEMBERMAAND = EXPERIENCEMAAND

De hele maand september staat bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve in het teken van experience. Beleef iedere dag een andere sessie en geniet bijvoorbeeld van onze klankschalensessies, onze honingsessies en van onze Himalya salt sessies. Bent u nieuwsgierig geworden naar alles sessies? Kijk voor het volledige programma in de volgende nieuwsbrief en op de website. Er zit ongetwijfeld iets voor u bij.

Summer special

 

Bent u ook zo toe aan een dagje ontspanning? Even uw lichaam tot rust te laten komen, door te genieten van alle saunafaciliteiten inclusief opgietingen, van een gezonde lunch en van een heerlijke massage of een gezichtsbehandeling van 25 minuten? Boek dan in de zomermaanden onze Summer special. Naast alle saunafaciliteiten kunt u kiezen uit een Face discovery gezichtsbehandeling of een lomi lomi massage. En als lunch serveren we een gezonde boerenbol met Serranoham en mozzarella of tonijnsalade of geitenkaas met walnoten en honing.

U boekt de Summer special tot 1 september van € 74,25 voor € 51,-. En wilt u nu genieten van zowel de massage als de gezichtsbehandeling, dan betaalt u slechts € 25,- extra.
 

HIMALAYA SALT

Bent u toe aan een moment van volledige ontspanning, kies dan eens voor onze Himalaya Salt Experience. Een heerlijke full body massage met verwarmde zoutstenen. Het verlicht pijnklachten, zoals spierpijn en verbetert uw stofwisseling.

Om te beginnen wordt uw lichaam volledig gescrubd met warme olie en Himalaya zout. Dit zout heeft een ontgiftende, reinigende en geneeskrachtig werking. Daarna wordt u ingepakt in een cocooning wrap die zorgt voor een zuivering van uw lichaam die gelijk staat aan een drie daagse detox dieetkuur. Terwijl de wrap haar werk doet, krijgt u een volledige [Comfortzone] Tranquility gezichts-, decolleté-, schouder- en nekmassage en na 55 minuten voelt u u als herboren.

U boekt de Himalaya Salt Experience nu voor € 55,- in plaats van € 64,50 en wilt u gebruik maken van onze saunafaciliteiten dan betaalt u hier slechts € 10,- extra voor.

The Mask Bar.

Voor slechts €12,50 kiest u uit onze mask Bar een van onze drie parfumvrije bio-cellulose maskers. Ze zijn per stuk verpakt, gemakkelijk aan te brengen en uw huid voelt al na 15 minuten als herboren. Vraag onze specialistes naar het masker dat bij u past en geef uw gezicht thuis een liftende behandeling.

ZOMERBADENKAART

 

De zomer is begonnen en wat is fijner dan wat vaker te genieten van zon, zwemmen en ontspanning? Bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve kunt u dan ook extra voordelig gebruikmaken van onze uitgebreide sauna- en wellnessfaciliteiten met onze unieke 5x zomerbadenkaart.

Vanwege groot succes hebben we de zomerbadenkaart verlengd en is uw kaart niet alleen geldig in de maanden juli en, augustus maar ook in september 2018. U koopt uw kaart tot eind augustus aan de kassa van Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve voor slechts € 66,-. De kaart is ook geldig in het weekend en is niet persoonsgebonden.

Verwen uzelf! U heeft het verdiend!

SUMMER BODY BOOST

Geef uw lichaam een heerlijk oppepper en boek onze Summer Body Boost. Geniet naast alle saunafaciliteiten van een uitgebreide lichaamsscrubmassage. Deze 25 minuten durende behandeling is een heuse weldaad voor uw huid. De hydraterende scrubgel zorgt voor een betere doorbloeding, voor vermindering van droge huid en voor een bevordering van de elasticiteit van uw huid. Een betere voorbereiding op de zomer kunt u uw lichaam niet geven.

U boekt de Summer Body Boost nu tot 31 augustus
voor € 37,50 in plaats van € 63,-

Happy Health Arrangement

Wil je een gezonde en relaxte sauna dag.

Reserveer dan nu het Happy Health Arrangement voor slechts 39 euro!

inclusief:

–  toegang tot alle faciliteiten
–  een welkomstdrankje (koffie, thee of cappuccino)
–  een bio-yoghurt met noten
–  een maaltijdsalade naar keuze
–  en een frisse smoothie.

ONTVANG 50% KORTING

Ontvang 50% korting tegen inlevering van je bioscoop ticket van Bios Drachten.

Spelregels:

– 50% korting op de dag entree.
– Bioscoop ticket geeft recht op 50% korting voor 1 persoon.
– Niet in combinatie met andere acties.