ACTIES

10 BADENKAART ACTIE

 

Komt u bij de LeeuwerikHoeve regelmatig genieten van al onze uitgebreide sauna- en wellnessfaciliteiten of heeft u zich voorgenomen dit de komende tijd vaker te gaan doen? Dan is onze unieke 10 badenkaart actie beslist iets voor u. Voor slechts € 165,- kunt u 10 keer genieten van alles wat de LeeuwerikHoeve op het gebied van sauna en wellness te bieden heeft.

U koopt de 10 badenkaart aan de kassa van de LeeuwerikHoeve, of in de webshop voor €165,- in plaats van €230,-. De kaart is geldig tot een half jaar na de uitgiftedatum, is zowel overdag als ’s avonds te gebruiken en is niet persoonsgebonden. Badenkaart is verkrijgbaar van 1 oktober t/m 31 oktober 2018

Verwen uzelf! U heeft het verdiend.

Enjoy The Foam

Door de zomerzon is de hoornlaag van uw huid dikker geworden en kan uw huid wel een stevige boost gebruiken. Speciaal hiervoor heeft Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve in de herfstmaanden september en oktober het Enjoy the Foam arrangement voor u. Tijdens een 35 minuten durend Hamam ritueel wordt uw huid gescrubd. Hierdoor worden uw dode huidcellen verwijderd en kan uw huid werkzame stoffen beter opnemen. Hierna geniet u van een ontspannende zeepmassage en een heerlijke hoofdhuidmassage. Uiteraard kunt u gebruikmaken van alle saunafaciliteiten en genieten van een lekkere lunch in ons restaurant, bestaande uit een stokbroodje gezond en een soep waarbij u keuze hebt uit tomatensoep, mosterdsoep of preisoep.

Het Enjoy the Foam arrangement kunt u boeken tot en met 31 oktober van € 81,- voor slechts € 58,-

Tip: boek als extra verwennerij ook een zijdezachte warme oliebehandeling bij dit arrangement voor slechts €19,95.

HIMALAYA SALT

Bent u toe aan een moment van volledige ontspanning, kies dan eens voor onze Himalaya Salt Experience. Een heerlijke full body massage met verwarmde zoutstenen. Het verlicht pijnklachten, zoals spierpijn en verbetert uw stofwisseling.

Om te beginnen wordt uw lichaam volledig gescrubd met warme olie en Himalaya zout. Dit zout heeft een ontgiftende, reinigende en geneeskrachtig werking. Daarna wordt u ingepakt in een cocooning wrap die zorgt voor een zuivering van uw lichaam die gelijk staat aan een drie daagse detox dieetkuur. Terwijl de wrap haar werk doet, krijgt u een volledige [Comfortzone] Tranquility gezichts-, decolleté-, schouder- en nekmassage en na 55 minuten voelt u u als herboren.

U boekt de Himalaya Salt Experience nu voor € 55,- in plaats van € 64,50 en wilt u gebruik maken van onze saunafaciliteiten dan betaalt u hier slechts € 10,- extra voor.

The Mask Bar.

Voor slechts €12,50 kiest u uit onze mask Bar een van onze drie parfumvrije bio-cellulose maskers. Ze zijn per stuk verpakt, gemakkelijk aan te brengen en uw huid voelt al na 15 minuten als herboren. Vraag onze specialistes naar het masker dat bij u past en geef uw gezicht thuis een liftende behandeling.

Happy Health Arrangement

Wil je een gezonde en relaxte sauna dag.

Reserveer dan nu het Happy Health Arrangement voor slechts 39 euro!

inclusief:

–  toegang tot alle faciliteiten
–  een welkomstdrankje (koffie, thee of cappuccino)
–  een bio-yoghurt met noten
–  een maaltijdsalade naar keuze
–  en een frisse smoothie.

ONTVANG 50% KORTING

Ontvang 50% korting tegen inlevering van je bioscoop ticket van Bios Drachten.

Spelregels:

– 50% korting op de dag entree.
– Bioscoop ticket geeft recht op 50% korting voor 1 persoon.
– Niet in combinatie met andere acties.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve
Hillamaweg 62-64
9251 KC  BURGUM

0511 481 990
Info@LeeuwerikHoeve.nl