Sauna Friesland...Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Centraal gelegen in Burgum, tussen Heerenveen, Dokkum, Leeuwarden en Drachten en slechts dertig minuten verwijderd van Groningen, vind je Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve. Deze “parel van Friesland” staat bekend om persoonlijke aandacht, onthaasten en verrassende wellness.

10-BADENKAART ACTIE

Vind jij het ook zo fijn om regelmatig naar de sauna te gaan? Dan hebben we nu een voordelige 10-badenkaart actie voor je. Deze badenkaart is te koop van 1 t/m 31 oktober en een half jaar geldig.

De 10-badenkaart kost €165,- (normaal €250,-) en is zowel overdag als ’s avonds te gebruiken en niet persoonsgebonden. 
LET OP: UITSLUITEND VAN 1 T/M 31 OKTOBER TE KOOP EN EEN HALF JAAR GELDIG.

Je hebt nog tot....

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

COSY AUTUMN ARRANGEMENT

De dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen en de natuur bereidt zich voor op een winterslaap…kortom, herfst! De gure wind en de warmte van de kachel in huis zijn niet altijd even goed voor onze huid. Met het Cosy Autumn arrangement bereid jij je lichaam en huid voor op de herfst. 

Sauna entree
Cosy herfstthee
Zon- collageenbank
Soft Body Orange Treatment van 40 minuten

Geniet van een zijdezachte massage van het hele lichaam met een hydraterende sinaasappelpakking, inclusief hoofdhuidmassage.
Dalan Body Cream (250 ml) cadeau

Van €96,50 voor €69,50

HEALTHY MIDWEEK DEAL

Heb je zin om doordeweeks eens even uitgebreid te ontspannen en je heerlijk te laten verwennen? Maak dan gebruik van onze Healthy Midweek Deal. Kom van maandag tot en met donderdag genieten van alle saunafaciliteiten en meer die Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve te bieden heeft. We heten je welkom met koffie of thee en daarnaast krijg je een gezonde smoothie, een maaltijdsalade naar keuze en een verfrissende yoghurt met nootjes. Het is gewenst als je de Healthy Midweek Deal van tevoren reserveert, maar je kunt ook altijd bij het inchecken aangeven, gebruik te willen maken van deze Deal.

Voordelig, Gemakkelijk & Snel  – Betaal de sauna per minuut.

Een paar uurtjes ontspannen na een drukke werkdag, voordat je je bed induikt nog even een rondje sauna willen doen of gewoon omdat je even tijd voor jezelf nodig hebt…

Dat kan nu voordelig en zonder al te veel gedoe!
Download de app – reserveer-  tap in – het ontspannen kan beginnen-  tap uit – en betaal later.

Gebruik maken van deze actie kan uitsluitend via de Tapperuse app én op basis van reserveren via www.saunaperminuut.nl.
Ga naar www.selectwellness.nl/perminuut  Hier vindt u alle informatie omtrent de actie en de Tapperuse app.. Tevens staat er op deze pagina een doorverwijzing naar het reserveringssysteem.

MEER INFORMATIE

CREER NU VAKER DAT WELLNESS MOMENTJE
Waarom voor een hele dag sauna betalen als je eigenlijk maar even wil gaan?

Even tot rust komen en opwarmen in een van de sauna’s of luxe baden. Via www.saunaperminuut.nl is het nu mogelijk om alleen te betalen voor de tijd dat je op locatie bent geweest. Dat is handig!

Zo hoef je niet meer vooraf actiepagina’s en websites af te zoeken naar een goede prijsactie of aanbieding. Je betaalt nu maar 12 cent per minuut én nooit meer dan de normale dagprijs. Zo doe je een rondje sauna (gem. 1,5uur) voor minder dan €7,50 en zelfs als je besluit er toch nog een hele dag van te maken, kan dat zorgeloos. 

Er is keuze uit meer dan 25 saunalocaties en resorts in Nederland. Voor iedereen is een locatie in de buurt, zodat je eenvoudig spontaan een bezoek kunt brengen aan de sauna. Je hoeft niet meer lang vooruit een datum in te plannen; je gaat gewoon op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wist je dat als je met regelmaat een momentje ontspanning creëert, je lekkerder in je vel zit en je beter functioneert én meer optimistisch bent? Doen dus! www.saunaperminuut.nl

Saunaperminuut.nl is een initiatief van Select Wellness Group.

ONTVANG 50% KORTING.

 

Ontvang 50% korting tegen inlevering van je bioscoop ticket van de Bios Kinepolis Groningen.

Spelregels:

– 50% korting op de dag entree.
– 1 Bioscoop ticket geeft recht op 50% korting voor 1 persoon.
– Niet in combinatie met andere acties.

ONTVANG 50% KORTING.

Ontvang 50% korting tegen inlevering van je bioscoop ticket van Bios Drachten.

Spelregels:

– 50% korting op de dag entree.
– Bioscoop ticket geeft recht op 50% korting voor 1 persoon.
– Niet in combinatie met andere acties.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA