Sauna Friesland...Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Centraal gelegen in Burgum, tussen Heerenveen, Dokkum, Leeuwarden en Drachten en slechts dertig minuten verwijderd van Groningen, vind je Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve. Deze “parel van Friesland” staat bekend om persoonlijke aandacht, onthaasten en verrassende wellness.

NU TE KOOP! JANUARI SAUNA BOOST!

3 X SAUNA VOOR €55,-
In januari kan je 3 keer naar de sauna voor een fijn prijsje. Deze actie is niet persoonsgebonden, dus je mag zelf 3 keer genieten of je trakteert je partner, broer, zus of beste vriend(in) een keer! Deze 3-badenkaart is te koop bij onze receptie of in de webshop.

Alleen te koop en te gebruiken in januari en niet geldig i.c.m. andere acties.

Nu slechts € 55,-
Geldig t/m 31 januari 2020

 

 

TIME TO DETOX ARRANGEMENT

Met het Time to Detox arrangement geef je je lichaam en geest een flinke boost! Lekker ontspannen, ontgiften en ontslakken!

Sauna entree
Gezonde groene smoothie
Healthy detoxbehandeling van 80 minuten
Bij de Healthy detoxbehandeling maken we gebruik van algen. Dat zijn planten die in zee groeien en vol vitaminen, mineralen, ijzer en jodium zitten. Deze bestanddelen dragen bij aan een goede bloedsomloop, een goede afvoer van afvalstoffen en ze zorgen voor de afbraak van onderhuids vet. Tijdens deze behandeling krijg je o.a. een scrubmassage van de rug, rugpakking, stimulerende massage van voor- en achterkant benen, Tranquillity welkomstritueel, reiniging van het gelaat, peeling of scrub afgestemd op de huidconditie, reinigend kleimasker, hoofdhuidmassage en als afsluitend een tonic, een serum en een dagcrème.

Nu slechts € 98,-
Geldig t/m 2 februari 2020

WINTER GLOW ARRANGEMENT

Sauna entree
Himalaya Ritual van 40 minuten
Geniet van een heerlijke lichaamsbehandeling met Himalaya zoutstenen en een verzorgende gelaatsbehandeling, met afsluitend een hoofdhuidmassage.
Een kopje groene thee
Poké bowl of salade (vanaf 12:00) of dagschotel (vanaf 17:00)
Zon- collageenbank

Nu slechts € 79,50
Geldig t/m 1 maart 2020

HEALTHY MIDWEEK DEAL

Heb je zin om doordeweeks eens even uitgebreid te ontspannen en je heerlijk te laten verwennen? Maak dan gebruik van onze Healthy Midweek Deal. Kom van maandag tot en met donderdag genieten van alle saunafaciliteiten en meer die Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve te bieden heeft. We heten je welkom met koffie of thee en daarnaast krijg je een gezonde smoothie, een maaltijdsalade naar keuze en een verfrissende yoghurt met nootjes. Het is gewenst als je de Healthy Midweek Deal van tevoren reserveert, maar je kunt ook altijd bij het inchecken aangeven, gebruik te willen maken van deze Deal.

Nu slechts 41,50

ONTVANG 50% KORTING.

 

Ontvang 50% korting tegen inlevering van je bioscoop ticket van de Bios Kinepolis Groningen.

Spelregels:

– 50% korting op de dag entree.
– 1 Bioscoop ticket geeft recht op 50% korting voor 1 persoon.
– Niet in combinatie met andere acties.

ONTVANG 50% KORTING.

Ontvang 50% korting tegen inlevering van je bioscoopticket van Bios Drachten.

Spelregels:

– 50% korting op de dag entree.
– Bioscoop ticket geeft recht op 50% korting voor 1 persoon.
– Niet in combinatie met andere acties.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA