ACTIES

Helemaal in Balans…

Bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve kunt u nu ook genieten van een ontspannende cuppingmassage. Een behandeling van 55 minuten van rug en nek waarbij gebruik wordt gemaakt van vacuüm gezogen holle cupjes. Cupping komt oorspronkelijk uit China en wordt hier al sinds de oudheid toegepast om diep ontspannend te kunnen masseren. Met behulp van cupping worden blokkades in het lichaam opgeheven, kunnen bindweefselverklevingen behandeld worden en klachten van schouder, nek en rug, stress en spijsverteringsproblemen worden verminderd.
Het lichaam komt hierdoor helemaal in balans. Boek nu ons Helemaal in Balans arrangement voor € 72,50 in plaats van € 94,50 en geniet naast alle saunafaciliteiten van deze stevige, maar zeer ontspannende, massage.

Face sublime skin double peel (40 minuten) + Sauna 

Een behandeling die de celvernieuwing stimuleert en de teint van het gelaat en de hals verheldert. Daarnaast vermindert het zichtbaar de eerste tekenen van huidveroudering en fijne lijntjes en het maakt de huid stevig. De doeltreffendheid en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C. 

–  Tranquillity welkomstritueel
–  Reiniging van het gelaat
–  Double peel fruitzuurpeeling
–  Keuze uit hoofdhuid of voetmassage
–  Korte gelaatsmassage met voedende olie
–  Afsluitend en tonic, serum en dagcrème                                                                             

Geniet tijdelijk van deze behandeling inclusief je ontspannende saunabezoek voor maar €67,- in plaats van €84,-   Deze actie is geldig t/m 31 maart.

Time to Detox!

Heeft u ook goede voornemens voor 2019 en wilt u uw gezondheid een flinke boost geven door heerlijk te ontspannen en uw lichaam te ontgiften en te ontslakken? Dan is ons vernieuwde detox arrangement echt iets voor u. Met dit speciale arrangement begint u het nieuwe jaar gezond. Naast toegang tot alle saunafaciliteiten en opgietingen in Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve, krijgt u een Healthy detoxbehandeling voor face en body van 80 minuten en een gezonde groene smoothie.

Bij de Healthy detoxbehandeling wordt gebruik gemaakt van algen, in zee groeiende planten vol vitaminen, mineralen, ijzer en jodium. Deze bestanddelen zijn stuk voor stuk zeer belangrijk voor het menselijk lichaam, omdat ze bijdragen aan een goede bloedsomloop, een goede afvoer van afvalstoffen en aan de afbraak van onderhuids vet. De behandeling bestaat uit:

Scrubmassage van de rug.
Stimulerende massage van de achterkant van de benen.
Rugpakking met algen.
Stimulerende massage van de voorkant van de benen.
Tranquillity welkomstritueel.
Gezichtsreiniging.
Peeling of scrub afgestemd op uw huidconditie.
Reinigend kleimasker.
Hoofdhuidmassage.

Ter afsluiting een tonic, een serum en een dagcrème.

Het detox arrangement is geldig tot 1 maart en boekt u nu voor slechts € 98,-

Voordelig, Gemakkelijk & Snel  – Betaal de sauna per minuut.

Een paar uurtjes ontspannen na een drukke werkdag, voordat je je bed induikt nog even een rondje sauna willen doen of gewoon omdat je even tijd voor jezelf nodig hebt…

Dat kan nu voordelig en zonder al te veel gedoe!
Download de app – reserveer-  tap in – het ontspannen kan beginnen-  tap uit – en betaal later.

Gebruik maken van deze actie kan uitsluitend via de Tapperuse app én op basis van reserveren via www.saunaperminuut.nl.
Ga naar www.selectwellness.nl/perminuut  Hier vindt u alle informatie omtrent de actie en de Tapperuse app.. Tevens staat er op deze pagina een doorverwijzing naar het reserveringssysteem.

MEER INFORMATIE

CREER NU VAKER DAT WELLNESS MOMENTJE
Waarom voor een hele dag sauna betalen als je eigenlijk maar even wil gaan?

Even tot rust komen en opwarmen in een van de sauna’s of luxe baden. Via www.saunaperminuut.nl is het nu mogelijk om alleen te betalen voor de tijd dat je op locatie bent geweest. Dat is handig!

Zo hoef je niet meer vooraf actiepagina’s en websites af te zoeken naar een goede prijsactie of aanbieding. Je betaalt nu maar 12 cent per minuut én nooit meer dan de normale dagprijs. Zo doe je een rondje sauna (gem. 1,5uur) voor minder dan €7,50 en zelfs als je besluit er toch nog een hele dag van te maken, kan dat zorgeloos. 

Er is keuze uit meer dan 25 saunalocaties en resorts in Nederland. Voor iedereen is een locatie in de buurt, zodat je eenvoudig spontaan een bezoek kunt brengen aan de sauna. Je hoeft niet meer lang vooruit een datum in te plannen; je gaat gewoon op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wist je dat als je met regelmaat een momentje ontspanning creëert, je lekkerder in je vel zit en je beter functioneert én meer optimistisch bent? Doen dus! www.saunaperminuut.nl

Saunaperminuut.nl is een initiatief van Select Wellness Group.

ONTVANG 50% KORTING.

Ontvang 50% korting tegen inlevering van je bioscoop ticket van Bios Drachten.

Spelregels:

– 50% korting op de dag entree.
– Bioscoop ticket geeft recht op 50% korting voor 1 persoon.
– Niet in combinatie met andere acties.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve
Hillamaweg 62-64
9251 KC  BURGUM

0511 481 990
Info@LeeuwerikHoeve.nl