ACTIES

ZOMERBADENKAART

 

5x genieten voor € 66,-

De zomer komt eraan en het wordt tijd wat vaker te genieten van zon, zwemmen en ontspanning! En waar kunt u dit beter doen dan bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve? Hier kunt u deze zomer extra voordelig gebruikmaken van onze uitgebreide sauna- en wellnessfaciliteiten met de unieke 5x zomerbadenkaart.

U koopt de 5x zomerbadenkaart aan de kassa van Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve voor € 66,- De kaart is geldig in de maanden juni, juli en augustus van 2018 en ook in het weekend en is niet persoonsgebonden.

Verwen uzelf! U hebt het verdiend.

Dad’s day out

Speciaal voor vaders en alle andere stoere mannen die wel wat ontspanning kunnen gebruiken, is er het Dad’s Day Out arrangement. Een hele dag genieten van alle saunafaciliteiten, van opgietingen, een heerlijke massage naar keuze en van een mannenplank (worst | kaas | olijven | brood) met een glas wijn of een gekoeld biertje.

U kunt kiezen uit:

-Een Orang malu massage. Een stevige massage met handen en bamboestokken       van 25 minuten en speciaal voor de stoere man. 
-Een Hotstone massage. Een massage met handen en warme stenen van 25   minuten, ideaal voor sporters.
-Een ontspanningsmassage. Een massage met handen van 25 minuten, voor de   man die even helemaal tot rust wil komen.

U boekt dit arrangement tussen 11 juni en 1 juli van € 78,95 voor € 52,-. 

SUMMER BODY BOOST

Geef uw lichaam een heerlijk oppepper en boek onze Summer Body Boost. Geniet naast alle saunafaciliteiten van een uitgebreide lichaamsscrubmassage. Deze 25 minuten durende behandeling is een heuse weldaad voor uw huid. De hydraterende scrubgel zorgt voor een betere doorbloeding, voor vermindering van droge huid en voor een bevordering van de elasticiteit van uw huid. Een betere voorbereiding op de zomer kunt u uw lichaam niet geven.

U boekt de Summer Body Boost nu tot 22 juli voor € 37,50 in plaats van € 63,-

Women’s special

Van € 101,- voor € 79,-

Zondag 13 mei is het weer Moederdag en wat is er fijner dan uitgebreid verwend te worden. Met onze women’s special bijvoorbeeld, bestaande uit een volledige gezichtsbehandeling en een Indiase hoofdhuidmassage. Tijdens deze behandeling komt u echt helemaal tot rust. We beginnen met een uitgebreide gezichtsreiniging, het epileren van uw wenkbrauwen en een op uw huidtype afgestemd masker met de producten uit onze [Comfort Zone] lijn. Hierna volgen een uitgebreide gezichtsmassage en een Indiase hoofdhuidmassage. Na 80 minuten van volledige ontspanning bent u als herboren en gaat u opgeladen de deur weer uit.

Happy Health Arrangement

Wil je een gezonde en relaxte sauna dag.

Reserveer dan nu het Happy Health Arrangement voor slechts 39 euro!

inclusief:

–  toegang tot alle faciliteiten
–  een welkomstdrankje (koffie, thee of cappuccino)
–  een bio-yoghurt met noten
–  een maaltijdsalade naar keuze
–  en een frisse smoothie.

ONTVANG 50% KORTING

Ontvang 50% korting tegen inlevering van je bioscoop ticket van Bios Drachten.

Spelregels:

– 50% korting op de dag entree.
– Bioscoop ticket geeft recht op 50% korting voor 1 persoon.
– Niet in combinatie met andere acties.