Beauty

De vele wellnessgasten die Thermen en Beauty LeeuwerikHoeve dagelijks ontvangt, genieten van ultieme ontspanning in de sauna’s, de baden, beauty- en rustruimtes en van heerlijk en gezond eten in ons restaurant.

Wij zijn op zoek naar:

Allround Schoonheidsspecialiste (Deeltijd)

De functie:

Wij zijn op zoek naar een ervaren Allround Schoonheidsspecialiste. Ben je gedreven en heb je passie voor het vak, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Allround Schoonheidsspecialiste ben je werkzaam op de afdeling ‘Beauty’ en verzorg je alle voorkomende schoonheidsbehandelingen, massages en hamambehandelingen. Tijdens de inwerkperiode leer je hoe je een professionele behandeling/massage kunt geven, zodat je vervolgens de gasten een goede service kunt verlenen. Tevens ben je het aanspreekpunt voor onze gasten en zorgen wij er samen voor dat de gasten aan niets ontbreekt tijdens hun verblijf bij LeeuwerikHoeve.

Wat wij vragen:

  • Gediplomeerde Allround Schoonheidsspecialiste (aangevuld met eventuele certificaten);
  • Ervaring (bij voorkeur) in een wellnessbranche;
  • Gastgerichtheid, de gasten een ware wellness beleving geven
  • Commerciële instelling: Advies kunnen geven aan de gasten omtrent behandelingen en producten (Comfort Zone);
  • Representatief, vakkundig en zelfstandig kunnen werken;
  • Sociaal en communicatief vaardig en de gasten netjes te woord kunnen staan;
  • Flexibel inzetbaar, geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Geen moeite hebben met het werken in weekenden, in schoolvakanties en op feestdagen;
  • In het bezit zijn van eigen vervoer.

Wat wij bieden:

Wij bieden een prettige werksfeer- en omgeving in een leuk team, met ruimte voor zelfontwikkeling en trainingen op het gebied van beauty en wellness.

Ben jij de enthousiaste Allround Schoonheidsspecialiste die wij zoeken? Dan zien wij graag je reactie graag voor  4 januari 2019 a.s. tegemoet op margriet@leeuwerikhoeve.nl. Vergeet bij je sollicitatie niet je e-mailadres en je telefoonnummer te vermelden waarop je bereikbaar bent.

 

Schoonheidsspecialiste

Lijkt het jou leuk om onze gasten in een prachtige omgeving een heerlijke gezichtsbehandeling te geven. Of lekker te verwennen in onze hamamruimte? Naast de behandelingen, geven wij onze klanten graag goed advies over de juiste huidverzorging en geven wij ze persoonlijk advies. Ben jij de persoon die weet hoe je iemand perfect kan behandelen? Dan zoeken we jou!

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA