Beauty

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve , is dé plaats waar persoonlijke  aandacht  de hoogste prioriteit heeft, waar onthaasten de gewoonste zaak is en waar gasten  het gevoel moeten hebben  thuis te komen.  Om de ontspannen dag compleet te maken, reserveren veel van onze gasten een heerlijke gezichtsbehandeling of lichaamsmassage.

Schoonheidsspecialiste

Lijkt het jou leuk om onze gasten in een prachtige omgeving een heerlijke gezichtsbehandeling te geven. Of lekker te verwennen in onze hamamruimte? Naast de behandelingen, geven wij onze klanten graag goed advies over de juiste huidverzorging en geven wij ze persoonlijk advies. Ben jij de persoon die weet hoe je iemand perfect kan behandelen? Dan zoeken we jou!

Masseur

Houd je er van je handen te gebruiken en mensen te laten ontspannen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar ervaren masseurs of masseuses, die een heerlijke hotstone, ontspannings of shiatsu massage kunnen geven. Verder geven wij je de mogelijkheid om meerdere soorten massage technieken te leren. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve
Hillamaweg 62-64
9251 KC  BURGUM

0511 481 990
Info@LeeuwerikHoeve.nl