Genieten...Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Corona update:

Beste saunaliefhebbers,

Aanstaande 1 juli mogen we (nog even onder voorbehoud en onder bepaalde restricties) weer onze deuren openen voor gasten! Wij zijn daar natuurlijk enorm blij mee, te meer we precies 1 juli de oplevering hebben gepland van de nieuwe wellness trots! We zijn dan ook erg benieuwd naar uw reacties, maar moeten nog even een aantal slagen om de arm houden. 

Op 24 juni zal premier Rutte hopelijk het verlossende groene licht geven voor de openstelling. In de weken daarvoor zitten een aantal (directie)leden van branche vereniging VNSWB om de tafel met het crisis team en de RIVM. Zij meldden onlangs op hun website onder andere het volgende:

Een belangrijke reden om onze sector nog niet te openen betreft het feit dat er bij de deskundigen die adviseren over openen/sluiten nog onvoldoende kennis is over het gedrag van aerosolen (gevormd door hoesten, niezen, (zwaar) ademen) in gesloten (kleine) ruimten.
Daar wordt nu nader onderzoek naar gedaan door het RIVM. Hierbij is door ons aangegeven dat de ademhaling in sauna’s juist rustiger wordt (anders dan in de sportschool).
De overheid wil geen onnodige risico’s nemen, omdat het virus ook snel weer onbeheersbaar kan worden. Daarom is men op zoek naar meer feiten om her-openstelling te onderbouwing.

Het zal dus nog even duren voor we precies weten of onze saunacabines (en zo ja, welke) geopend mogen worden. We hebben een terdege plan opgesteld om veilig en zonder risico’s u te ontvangen, maar moeten wel zeker zijn dat dit akkoord is. Daarom kiezen wij ervoor de openstelling van de RESERVERINGSLIJNEN pas te doen vanaf 25 juni a.s.

Mocht u nu al prangende vragen hebben, graag een mail naar info@leeuwerikhoeve.nl met uiteraard enig geduld, gezien de lage bezetting van onze receptie momenteel.

Wilt u  onze nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? >klik hier<

Een paar antwoorden op de veel gestelde vragen:

  • Alle reserveringen tot 1 september annuleren wij automatisch, en zullen contact met u opnemen indien nodig.
  • Alle badenkaarten en vouchers worden voor u verlengd en kunt u verzilveren vanaf de openingsdatum.
  • De badenkaart-actie activeren we op de openingsdatum en deze is dan vanaf die datum 6 maanden geldig.

Heeft u een reservering gemaakt met vroegboekkorting? Neem dan even contact met ons via de e-mail: info@leeuwerikhoeve.nl zodat we deze voor u kunnen verplaatsen.

Voor vragen verwijzen we u tevens naar ons contactformulier: >klik hier<  Wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Warme groet van het hele team,
LeeuwerikHoeve

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA