Genieten...Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Corona update:

LeeuwerikHoeve 2.0 is geopend…

… en zeker in deze tijden een goede plek om naartoe te gaan. In de sauna hitte is de replicatie van virussen absoluut kansloos en zijn we dus gezond en veilig bezig met het werken aan onze weerstand. We houden natuurlijk de 1,5 meter aan, maar ja, dat doen we altijd al in de sauna. Drukke punten zoals opgietingen hebben we aangepast. We zwaaien niet meer met handdoeken de lucht van de ene naar de andere gast, maar maken de sauna heerlijk heet met onze “ijs op de kachel techniek” en gebruiken water voor de stuwing en neerwaartse verplaatsing van lucht. De hitte valt dus letterlijk op u, zonder enig risico!

Verder is reserveren wel verplicht, maar zijn we op de Hammam en Rhassoul na weer met alle faciliteiten geopend en toegankelijk voor publiek. Uiteraard doen we dat met een aantal Corona aanpassingen.

Hoe werkt het nu?

  • een intake gesprek met de 5 vragen of u of iemand in uw naaste omgeving ziek is of is geweest
  • overal de norm van 1,5 meter bij mensen van verschillende huishoudens (elkaar voldoende ruimte geven om veilig en gezond te sauneren)
  • verplicht reserveren voor de entree en behandelingen en van een tijdsblok voor lunch/diner
  • geen reguliere opgietingen, maar daarentegen wel hele lekkere warme geur- en klankbelevingen!

We gaan diverse malen per dag met een logboek alle ruimten langs en constateren en noteren de situatie. Niet geheel tot onze verbazing gaat het allemaal top! Onze gasten houden zich keurig aan hetgeen gevraagd wordt, ook bij de maximum aantal bezoekers per cabine. Het is nog meer ontspanning dan het al was en eigenlijk mogen we wel zeggen: “het gaat prima zo!”

Mocht u prangende vragen hebben, graag een mail naar info@leeuwerikhoeve.nl met uiteraard enig geduld, gezien de lage bezetting van onze receptie momenteel.

Wilt u  onze nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? >klik hier<

Een paar antwoorden op de veel gestelde vragen:

  • Alle reserveringen tot 1 september annuleren wij automatisch, en zullen contact met u opnemen indien nodig.
  • Alle badenkaarten en vouchers worden voor u verlengd en kunt u verzilveren vanaf de openingsdatum.
  • De badenkaart-actie activeren we op de openingsdatum en deze is dan vanaf die datum 6 maanden geldig.

Heeft u een reservering gemaakt met vroegboekkorting? Neem dan even contact met ons via de e-mail: info@leeuwerikhoeve.nl zodat we deze voor u kunnen verplaatsen.

Voor vragen verwijzen we u tevens naar ons contactformulier: >klik hier<  Wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Warme groet van het hele team,
LeeuwerikHoeve

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA