Horeca

De vele wellnessgasten die Thermen en Beauty LeeuwerikHoeve dagelijks ontvangt, genieten van ultieme ontspanning in de sauna’s, de baden, beauty- en rustruimtes en van heerlijk en gezond eten in ons restaurant.

Wij zijn op zoek naar:

Een enthousiaste Medewerker Bediening (M/V) (Deeltijd)

De medewerker bediening in het Wellness restaurant geeft de gasten bij het opnemen van de bestelling een goed advies, serveert gerechten en dranken uit, is bekend met bijzondere serveertechnieken en boekt kosten op de rekening van de gast. Je bent medeverantwoordelijk voor alle verkoop en servicegerichte doelen die op de afdeling gesteld worden en fungeert als aanspreekpunt voor de gasten. Je bent attent op naleving van voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP, werkmethoden en presentatie (huisstijl) en gestelde regels ten aanzien van bedrijfs- en persoonlijke hygiëne. Je bent zelfstandig, praktisch, gastgericht, kostenbewust, enthousiast en hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de avonden, weekenden en op feestdagen te werken en indicatief voor 24 uren per week beschikbaar.

 

Wat wij vragen:

 • Afgeronde horeca gerichte opleiding en/of;
 • Werkervaring in een soort gelijke functie en /of bedrijf; 
 • Gastgerichtheid, de gasten een ware wellness beleving geven;
 • Bekend zijn met draagtechnieken, basisetiquette en drank- en warenkennis;
 • Commerciële instelling; advies kunnen geven aan de gasten omtrent gerechten en dranken;
 • Representatief, nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken;
 • Prioriteiten kunnen stellen;
 • Sociaal en communicatief vaardig en de gasten netjes te woord kunnen staan;
 • Flexibel inzetbaar, geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Geen moeite hebben met het werken in weekenden, in schoolvakanties en op feestdagen;
 • In het bezit zijn van eigen vervoer.

 

 

Affiniteit met wellness en ontspanning is een pré.

 

Wat wij bieden:

Wij bieden een prettige werksfeer- en omgeving in een leuk team, met ruimte voor zelfontwikkeling en initiatief.

Ben jij de enthousiaste medewerker bediening die wij zoeken? Dan zien wij graag je reactie graag voor 4 januari 2019 a.s. tegemoet op margriet@leeuwerikhoeve.nl. Vergeet bij je sollicitatie niet je e-mailadres en je telefoonnummer te vermelden waarop je bereikbaar bent.

Medewerker Bediening:

Is gastvrijheid voor jou de standaard en heb je pas een goede werkdag als elke klant tevreden de deur uit gaat?  Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons horeca team en gasten te verwennen in de tuin, op het dakterras of binnen in ons restaurant en vind jij het geen probleem een stapje harder te lopen als dat nodig is. Dan ben jij degene die we zoeken!

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve
Hillamaweg 62-64
9251 KC  BURGUM

0511 481 990
Info@LeeuwerikHoeve.nl