Horeca

De vele wellnessgasten die Thermen en Beauty LeeuwerikHoeve dagelijks ontvangt, genieten van ultieme ontspanning in de sauna’s, de baden, beauty- en rustruimtes en van heerlijk en gezond eten in ons restaurant.

Wij zijn met enige regelmaat op zoek naar:

Enthousiaste gastvrouw/gastheer voor in de bediening

Je bent verantwoordelijk voor de bediening van de gasten in ons Wellness restaurant; je geeft de gasten bij het opnemen van de bestelling een goed advies, serveert gerechten en dranken uit. Je fungeert als aanspreekpunt voor de gasten en je bent zelfstandig, enthousiast en hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Belangrijk is dat je flexibel inzetbaar bent en bereid om in de avonden, weekenden en op feestdagen te werken en tussen de 16 en maximaal 38 uren per week beschikbaar. (uren zijn in overleg)

Wat wij vragen:

Werkervaring in een soort gelijke functie en /of bedrijf;  
Gastgerichtheid, de gasten een ware wellness beleving geven;
Bekend zijn met draagtechnieken, basisetiquette en drank- en warenkennis;
Commerciële instelling; advies kunnen geven aan de gasten omtrent gerechten en dranken;
Representatief, nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken;
Prioriteiten kunnen stellen;
Sociaal en communicatief vaardig en de gasten netjes te woord kunnen staan;
Flexibel inzetbaar, geen 9 tot 5 mentaliteit;
Geen moeite hebben met het werken in weekenden, in schoolvakanties en op feestdagen;
In het bezit zijn van eigen vervoer.

Wat wij bieden:

Wij bieden een prettige werksfeer- en omgeving in een leuk team, met ruimte voor zelfontwikkeling en initiatief. Daarnaast mag je gebruik maken van de faciliteiten die onze organisatie biedt. Het voordeel van het werken in de wellness branche is het omgekeerde seizoen; in de zomer is het rustig en in de winter druk. Dit betekend ook dat je in de zomer een terrasje kunt pakken!

Ben jij de enthousiaste gastheer/gastvrouw die wij zoeken? Dan zien wij graag je reactie tegemoet op margriet@leeuwerikhoeve.nl. Vergeet bij je sollicitatie niet je e-mailadres en je telefoonnummer te vermelden waarop je bereikbaar bent.

Medewerker Bediening:

Is gastvrijheid voor jou de standaard en heb je pas een goede werkdag als elke klant tevreden de deur uit gaat?  Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons horeca team en gasten te verwennen in de tuin, op het dakterras of binnen in ons restaurant en vind jij het geen probleem een stapje harder te lopen als dat nodig is. Dan ben jij degene die we zoeken!

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA