Keuken

De vele wellnessgasten die Thermen en Beauty LeeuwerikHoeve dagelijks ontvangt, genieten van ultieme ontspanning in de sauna’s, de baden, beauty- en rustruimtes en van heerlijk en gezond eten in ons restaurant.

Wij zijn met enige regelmaat op zoek naar:

Personeel voor in de keuken:

Zelfstandig werkend kok
Medewerker afwas/keuken hulp
Opleidingstrajecten voor kok of horeca

Functiebeschrijving zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok zorg je voor het bereiden en samenstellen van gerechten uit veelal verse ingrediënten. Je werkt onder leiding van onze chef kok en bent verantwoordelijk voor de (voor)bereiding en opmaak van gerechten en gerecht gedeelten. Je werkt volgens vaste instructies m.b.t. ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Je bent representatief, enthousiast, gastgericht, commercieel en hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de avonden, weekenden en op feestdagen te werken.

Functievereisten

MBO niveau 4 werk- en denkniveau
aantoonbare kennis van alle kooktechnieken
kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart
communicatief vaardig.

Competenties

creativiteit
actief leren
kwaliteitsgericht
stressbestendig

Wat wij bieden:

Wij bieden een prettige werksfeer- en omgeving in een leuk team, met ruimte voor zelfontwikkeling en initiatief. Daarnaast mag je gebruik maken van de faciliteiten die onze organisatie biedt. Het voordeel van het werken in de wellness branche is het omgekeerde seizoen; in de zomer is het rustig en in de winter druk. Dit betekend ook dat je in de zomer een terrasje kunt pakken!

Functie omschrijving medewerker afwas/ keuken hulp

Tijdens de piek momenten; s avonds bij het diner (17.00 – 21.00 uur) werken er afwashulpen in de keuken. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de vaat, opruimen en helpen bij het schoonhouden van het afwas station en de keuken. Daarnaast biedt je hulp bij het snijden en schoonhouden in de keuken. In de weekenden kan het voorkomen dat je om 13.00 uur begint tot 18.00 uur.

Opleidingstrajecten voor kok of horeca

Volg je een opleiding tot kok of horeca medewerker? Wij zijn regelmatig op zoek naar leerlingen die stage bij ons willen lopen of een duaal traject.

Neem contact op voor meer informatie.

Ben jij de enthousiaste medewerker voor in de keuken die wij zoeken? Dan zien wij graag je reactie tegemoet op margriet@leeuwerikhoeve.nl. Vergeet bij je sollicitatieniet je e-mailadres en je telefoonnummer te vermelden waarop je bereikbaar bent.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA