Ontspanningsmassage

Een algemene, klassieke vorm van massage waarin verschillende massagetechnieken worden gebruikt zoals strijkingen, drukkingen en lichte knedingen. Het doel van deze massage is om een algeheel ontspannen gevoel te krijgen.

Keuze uit:

25 minuten     €33.50 
40 minuten     €45.00
55 minuten     €59.00

Shiatsu massage

Een unieke massage is de Shiatsu massage, een manuele massage met duimen en vingers, waarbij druk wordt uitgeoefend en de meridianen weer in goede banen worden geleid. Deze meridianen of energiebanen corresponderen met alle organen in uw lichaam. Wanneer een energiebaan geblokkeerd is kan de Shiatsu massage zorgen voor betere energiedoorstroming en zodoende deze klachten verhelpen.

Keuze uit:

40 minuten     €45.00
55 minuten     €59.00

Hot Stone massage

Een hotstone massage zorgt ervoor dat het lichaam ontspant en herstelt. Het helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiftigen, Een hotstone massage helpt goed tegen spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen. Verder heeft het een heilzame werking bij o.a. een verminderde bloedcirculatie, rugklachten en menstruatiepijn.  Door de ontspannende werking helpt het tegen stress en angstgevoelens

De hotstone massage wordt gegeven met basalt stenen, dit zijn vulkanische stenen. Ze hebben meestal een temperatuur van tussen de 45 °C en 50 °C. Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage dieper door dan een gewone massage.

Keuze uit:

40 minuten     €46.00
55 minuten     €59.00
85 minuten     €85.00

Orang Malu massage

De Orang Malu Massage is een vorm van massage waar het oosterse continent het westerse continent omarmt.

Hierbij  wordt  zowel  manueel als met kayu’s (verwarmde houten massagerollen) en met een verwarmde Orang Malu (yogiman).gemasseerd.

De Orang Malu massage heeft een positief effect op de ademhaling, spijsvertering, de bloed- en lymfecirculatie. De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu.

Deze in elkaar gedoken houten afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van het leven.

 

55 minuten     €64.50

Klankschaal massage

Aan de klankschaalmassage ligt een oeroude kennis over de werking van klanken,

De met de hand gemaakte schalen, afkomstig uit het himalaya gebied, creëren unieke trillingen en klanken.

Dit zorgt voor een harmonieus gevoel tussen lichaam en geest

Uw krijgt een heerlijke lichaamsmassage en tijdens deze massage  worden de schalen op uw lichaam gezet en aangeslagen.

40 minuten     €45.00  
75 minuten     €72.50

Lomi Lomi massage

 
Een Lomi Lomi massage is een massage die oorspronkelijk uit Hawaï komt. In de Hawaiiaanse filosofie gaat het vooral om twee zaken, harmonie en liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden. Door de constante flow van de massage ervaar je een diepe ontspanning en worden blokkades opgeheven.
 
Tijdens een Lomi Lomi-behandeling wordt het gehele lichaam gemasseerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen, waarbij niet alleen met de handen, maar vooral ook met de onderarmen wordt gemasseerd. Het lichaam wordt gedeeltelijk toegedekt met handdoeken of een katoenen laken.
 
De bewegingen worden vaak vergeleken met de golven van de oceaan.De spanning in het lichaam wordt  als het ware weggespoeld en de natuurlijke energiestroom (mana) in het lichaam  wordt gestimuleerd .

25 minuten     €36.00

Earcandling Treatment

 

Indiaanse oorkaarsen ceremonie, weldadig en rustgevend. Beleef deze eeuwenoude traditie van de Hopi indianen uit Zuid Amerika

Oorkaarsen zijn opgerolde strookjes linnen of katoen, gedrenkt in bijenwas en geneeskrachtige kruiden.  Oorkaarsen stimuleren de doorbloeding en lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholte.
Ze werken in op de diep in het oor liggende accupunctuur punten, het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan.
De handgemaakte oorkaarsen zijn van topkwaliteit, vanzelfsprekend zuiver natuurlijk en bevatten geen  conserveringsmiddelen De earcandling treatment is inclusief een hoofdmassage om in totale ontspanning te raken.

25 minuten     €34.50

MEER INFORMATIE

Indicaties:

 

 • Losmaken en verwijderen van oorsmeer (pijnloos alternatief voor het oorspuiten)
 • Oorpijn, oorsuizen en oortinteling
 • Neus-, voorhoofd-, bijholten- en/of keelontstekingen
 • Verkoudheid, loopneus
 • Hoofdpijn, migraine
 • Nervositeit, “vol” hoofd, stress
 • Slaapproblemen
 • Eczeem in uitwendige gehoorgang

25 minuten €34.50

  Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve
  Hillamaweg 62-64
  9251 KC  BURGUM

  0511 481 990
  Info@LeeuwerikHoeve.nl