Ontspanningsmassage

 

Een algemene, klassieke vorm van massage waarin verschillende massagetechnieken worden gebruikt zoals strijkingen, drukkingen en lichte knedingen. Het doel van deze massage is om een algeheel ontspannen gevoel te krijgen.

Keuze uit:

25 Min.  € 36,-
40 Min.  € 49,-
55 Min.  € 63,-

Warme olie behandeling

 

Een zijdezachte massage van het hele lichaam met heerlijk geurende, warme olie. Gezond voor zowel je huid, lichaam en geest. De olie wordt verwarmd tot ongeveer 39 graden Celsius. Door de warmte openen de poriën van de huid zich en kan de olie worden opgenomen. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van zachte amandelolie met een heerlijke geur van seringen, die rijkelijk op het lichaam wordt aangebracht.

25 Min.  € 33,- 

Scrubmassage

 

Een combinatie van een ontspannende massage en scrubbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt je lichaam gemasseerd met een hydraterende scrubgel. De behandeling brengt ontspanning, stimuleert de doorbloeding, helpt bij het verminderen van een droge huid en verbetert de elasticiteit van de huid.

25 Min.  € 33,- 

Shiatsu massage

 

Een unieke massage is de Shiatsu massage, een manuele massage met duimen en vingers, waarbij druk wordt uitgeoefend en de meridianen weer in goede banen worden geleid. Deze meridianen of energiebanen corresponderen met alle organen in je lichaam. Wanneer een energiebaan geblokkeerd is kan de Shiatsu massage zorgen voor betere energiedoorstroming en zodoende deze klachten verhelpen.

Keuze uit:

40 Min.  € 50,-
55 Min.  € 64,-

Hot Stone massage

 

Een hotstone massage zorgt ervoor dat het lichaam ontspant en herstelt. Het helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiften. Een hotstone massage helpt goed tegen spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen. Verder heeft het een heilzame werking bij o.a. een verminderde bloedcirculatie, rugklachten en menstruatiepijn.  Door de ontspannende werking helpt het tegen stress en angstgevoelens

De hotstone massage wordt gegeven met basalt stenen, dit zijn vulkanische stenen. Ze hebben meestal een temperatuur van tussen de 45 °C en 50 °C. Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage dieper door dan een gewone massage.

Keuze uit:

40 Min.  € 51,-
55 Min.  € 65,-
85 Min.  € 91,-

Orang Malu massage

 

De Orang Malu Massage is een vorm van massage waar het oosterse continent het westerse continent omarmt.

Hierbij wordt zowel manueel als met kayu’s (verwarmde houten massagerollen) en met een verwarmde Orang Malu (yogiman) gemasseerd.

De Orang Malu massage heeft een positief effect op de ademhaling, spijsvertering, de bloed- en lymfecirculatie. De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu.

Deze in elkaar gedoken houten afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van het leven.

55 Min.  € 68,-

Klankschaal massage

 

Aan de klankschaalmassage ligt een oeroude kennis over de werking van klanken. De met de hand gemaakte schalen, afkomstig uit het Himalaya gebied, creëren unieke trillingen en klanken. Deze trillingen en klanken zorgen voor een harmonieus gevoel tussen lichaam en geest.

Je krijgt een heerlijke lichaamsmassage en tijdens deze massage worden de schalen op je lichaam gezet en aangeslagen.

40 Min.  € 49,-
75 Min.  € 77,-

Lomi Lomi massage

Een Lomi Lomi massage is een massage die oorspronkelijk uit Hawaï komt. In de Hawaiiaanse filosofie gaat het vooral om twee zaken: harmonie en liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden. Door de constante flow van de massage ervaar je een diepe ontspanning en worden blokkades opgeheven.

Tijdens een Lomi Lomi behandeling wordt het gehele lichaam gemasseerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen, waarbij niet alleen met de handen, maar vooral ook met de onderarmen wordt gemasseerd. Het lichaam wordt gedeeltelijk toegedekt met handdoeken of een katoenen laken.

De bewegingen worden vaak vergeleken met de golven van de oceaan. De spanning in het lichaam wordt  als het ware weggespoeld en de natuurlijke energiestroom (mana) in het lichaam wordt gestimuleerd .

25 Min. € 40,-
40 Min. € 52,-

Cupping massage (vacuümtherapie)

Cupping is een eeuwenoude behandelmethode met cups en olie die stamt uit de Chinese geneeskunde. De cups wordt gebruikt om gifstoffen van de spieren vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken met behulp van speciale glazen/plastic bokaaltjes. Door het vacuüm onder de huid wordt er bloed naar de behandelde plek gezogen, met als resultaat een verbeterde bloedsomloop. Een cupping massage wordt toegepast op acupunctuur punten.

Een cupping massage wordt gegeven om blokkades in het lichaam op te heffen, bindweefsel verklevingen te behandelen en om schouder-nek-rugklachten, stress, spijsverteringsproblemen te verminderen. Een cupping behandeling van de rug en nek voelt als een stevige massage, geeft ontspanning en brengt het lichaam in balans. Bij een cupping massage zal eerst een ontspanningsmassage plaats vinden om de huid en spieren op te warmen. Daarna zal de cupping methode worden toegepast.

25 min:  € 38,-
40 min:  € 51,-  
55 min:  € 67,-

INDIASE HOOFDMASSAGE   

Het hoofd, nek en schouders zijn gebieden die vaak onder druk staan omdat stress en spanning zich daar ophopen. Dit kan zich uiten in de vorm van een stijve nek of schouders, vermoeide ogen en hoofdpijn.

Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van zowel zachte als stevige massage bewegingen voor gezorgd dat blokkades worden opgeheven. Tevens wordt hierbij het gelaat gemasseerd.

Deze hoofdmassage zorgt er ook voor dat de nachtrust wordt bevordert. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt, pijn en stijfheid wordt verlicht.

25 Min.  € 40,-

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA