Ontspanningsmassage

 

Een algemene, klassieke vorm van massage waarin verschillende massagetechnieken worden gebruikt zoals strijkingen, drukkingen en lichte knedingen. Het doel van deze massage is om een algeheel ontspannen gevoel te krijgen.

Keuze uit:

25 Min.  € 33.50 
40 Min.  € 45.-
55 Min.  € 59.-

Shiatsu massage

 

Een unieke massage is de Shiatsu massage, een manuele massage met duimen en vingers, waarbij druk wordt uitgeoefend en de meridianen weer in goede banen worden geleid. Deze meridianen of energiebanen corresponderen met alle organen in uw lichaam. Wanneer een energiebaan geblokkeerd is kan de Shiatsu massage zorgen voor betere energiedoorstroming en zodoende deze klachten verhelpen.

Keuze uit:

40 Min.  € 45,-
55 Min.  € 59.-

Hot Stone massage

 

Een hotstone massage zorgt ervoor dat het lichaam ontspant en herstelt. Het helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiftigen, Een hotstone massage helpt goed tegen spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen. Verder heeft het een heilzame werking bij o.a. een verminderde bloedcirculatie, rugklachten en menstruatiepijn.  Door de ontspannende werking helpt het tegen stress en angstgevoelens

De hotstone massage wordt gegeven met basalt stenen, dit zijn vulkanische stenen. Ze hebben meestal een temperatuur van tussen de 45 °C en 50 °C. Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage dieper door dan een gewone massage.

Keuze uit:

40 Min.  € 46.-
55 Min.  € 59.-
85 Min.  € 85.-

Orang Malu massage

 

De Orang Malu Massage is een vorm van massage waar het oosterse continent het westerse continent omarmt.

Hierbij  wordt  zowel  manueel als met kayu’s (verwarmde houten massagerollen) en met een verwarmde Orang Malu (yogiman).gemasseerd.

De Orang Malu massage heeft een positief effect op de ademhaling, spijsvertering, de bloed- en lymfecirculatie. De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu.

Deze in elkaar gedoken houten afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van het leven.

55 Min  € 64.50

Klankschaal massage

 

Aan de klankschaalmassage ligt een oeroude kennis over de werking van klanken,

De met de hand gemaakte schalen, afkomstig uit het himalaya gebied, creëren unieke trillingen en klanken.

Dit zorgt voor een harmonieus gevoel tussen lichaam en geest

Uw krijgt een heerlijke lichaamsmassage en tijdens deze massage  worden de schalen op uw lichaam gezet en aangeslagen.

40 Min.  € 45.-
75 Min.  € 72.50

Lomi Lomi massage

Een Lomi Lomi massage is een massage die oorspronkelijk uit Hawaï komt. In de Hawaiiaanse filosofie gaat het vooral om twee zaken, harmonie en liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden. Door de constante flow van de massage ervaar je een diepe ontspanning en worden blokkades opgeheven.

Tijdens een Lomi Lomi-behandeling wordt het gehele lichaam gemasseerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen, waarbij niet alleen met de handen, maar vooral ook met de onderarmen wordt gemasseerd. Het lichaam wordt gedeeltelijk toegedekt met handdoeken of een katoenen laken.

De bewegingen worden vaak vergeleken met de golven van de oceaan.De spanning in het lichaam wordt  als het ware weggespoeld en de natuurlijke energiestroom (mana) in het lichaam  wordt gestimuleerd .

25 min. € 36,-
40 min. € 48,-

Cupping massage (vacuümtherapie)

Cupping is een eeuwenoude behandelmethode met cups en olie die stamt uit de Chinese geneeskunde. De cups wordt gebruikt om gifstoffen van de spieren vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken met behulp van speciale glazen/plastic bokaaltjes. Door het vacuüm onder de huid wordt er bloed naar de behandelde plek gezogen, met als resultaat een verbeterde bloedsomloop. Een cupping massage wordt toegepast op acupunctuur punten.

Een cupping massage wordt gegeven om blokkades in het lichaam op te heffen, bindweefsel verklevingen te behandelen en om schouder-nek-rugklachten, stress, spijsverteringsproblemen te verminderen. Een cupping behandeling van de rug en nek voelt als een stevige massage, geeft ontspanning en brengt het lichaam in balans. Bij een cupping massage zal eerst een ontspanningsmassage plaats vinden om de huid en spieren op te warmen. Daarna zal de cupping methode worden toegepast.

25 min:  € 35,-
40 min:  € 47,50 
55 min:  € 62,50

Himalaya Salt Experience

 

Een heerlijke lichaamsmassage met verwarmde Himalaya zout stenen. Deze verlichten spierpijn en andere pijnklachten, geven ontspanning en verbeteren de stofwisseling.
Daarna wordt een zoutpakking aangebracht met een voedende olie en de geneeskrachtige werking van Himalaya zout. Dit voelt aan als een lichaamsscrub, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. De zoutpakking ontgift en reinigt het lichaam. Na het aanbrengen van de pakking, wordt uw lichaam compleet ingepakt. De pakking zorgt voor een complete zuivering van het lichaam, vergelijkbaar met 3 dagen detox bij een dieet.

[ Comfort Zone ] Face treatment:
Volledige reiniging van de huid en een verzachtend en voedend masker met biologische ingrediënten. Met afsluitend een ontspannende hoofdhuidmassage.

55 Min.  € 64.50

INDIASE HOOFDMASSAGE   

 

Het hoofd, nek en schouders zijn gebieden die vaak onder druk staan omdat stress en spanning zich daar ophopen.

Dit kan zich uiten in de vorm van een stijve nek of schouders, vermoeide ogen en hoofdpijn.

Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van zowel zachte als stevige massage bewegingen voor gezorgd dat blokkades worden opgeheven. Tevens wordt hierbij het gelaat gemasseerd.

Deze hoofdmassage zorgt er tevens voor dat de nachtrust wordt bevordert,Het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt, Pijn en stijfheid wordt verlicht.

 

25 Min.  € 36,50

TRANQUILLITY PRO SLEEP

Wanneer de dagelijkse drukte je teveel wordt, ben je toe aan een Tranquility Pro Sleep massage

Deze massage, met zachte aanrakingen, is speciaal ontwikkeld voor je zintuigen,  horen, voelen en ruiken

De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor het gevoel van diepe rust en hernieuwde energie ervaren wordt.

Een perfecte behandeling bij stress en slapeloosheid.

55 Min.  € 64.-

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA