LEEUWERIKHOEVE 2.0

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve wordt nog mooier! Er komt maar liefst 700 vierkante meter extra wellness bij. Waaronder een prachtige wellnesskelder in Ottomaanse stijl!

Wellnesskelder
In de wellnesskelder, die op 6 meter diepte in de grond wordt gegraven, komt een Rasul-ruimte, een kruidenbad van 38 graden Celsius, een saunaplein met warme en koude douches, een compleet nieuwe zoutsteencabine en een echte, traditionele hamam.  

Begane grond
Op de begane grond, in de buitenlucht, bouwen we op veler verzoek, een extra whirpool! Binnen komt een professionele, nieuwe bedrijfskeuken, voorzien van de allernieuwste snufjes. Daarnaast komt hier een personeelskantine, technische ruimte en opslagruimte.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping worden twee extra massagesalons gemaakt en de rustruimte verhuist hier naartoe. Verder komen hier kantoren en een vergaderruimte voor de directie van de LeeuwerikHoeve.

Planning
De oplevering van dit nieuwe gedeelte is medio 2020. Tijdens de verbouwing blijven wij gewoon geopend. 

Blijf op de hoogte
We plaatsen regelmatig nieuwe foto’s, filmpjes en impressies op deze pagina. En ook via onze social media kanalen blijf je op de hoogte van de verbouwing.

Warme groet, 
Team LeeuwerikHoeve

VIDEO’S

Wij plaatsen hier regelmatig een nieuwe video met de bouwwerkzaamheden tot nu toe en met 3D-impressiebeelden van hoe de nieuwbouw er uit komt te zien qua sfeer. 

 

Bouwwerkzaamheden t/m 7 februari 2020

3D-impressie wellnesskelder

LAATSTE ONTWIKKELINGEN

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het bouwterrein? Of leuke wetenswaardigheden over de nieuwe wellnesskelder? Je leest ze hier!

13 februari 2020

DE NIEUWE WHIRLPOOL
Aan de buitenkant van het nieuwe wellnessgebouw maken we een nieuwe whirlpool! Omdat we weten hoe fijn het is om in de buitenlucht te bubbelen.

11 februari 2020

KIJKJE IN DE KELDER
Het dak van de begane grond zit op de kelder en hier zie je hoe het er in de kelder uitziet op dit moment. Gestut met palen, omdat het beton goed moet uitharden.

7 februari 2020

TUSSENVLOER
Voor we aan de begane grond kunnen beginnen, wordt er eerst een tussenlaag beton gestort. Je ziet hier de onderwapening op de foto.

23 januari 2020

CONTOUREN WORDEN ZICHTBAAR
Langzamerhand komen we boven de grond. De verschillende ruimtes zijn gebouwd en nog een paar dagen, dan komt de vloer van de begane grond erop!

20 januari 2020

BLAUWE TEGELS
Dit zijn de wandtegels voor in het nieuwe kruidenbad. Een prachtige, intense kleur blauw. Ze liggen te wachten tot ze op de muren mogen.

14 januari 2020

ANDERE KRAAN
Indrukwekkend, zo’n enorme kraan op het terrein! Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe wellnesskelder en de 2 lagen die daar bovenop komen.

30 december 2019

DE INGANG
Dit wordt de ingang van de nieuwe wellnesskelder. Over een tijdje loop je hier zo met de trap naar beneden in en kom je in oase van rust.

19 december 2019

JUST ARRIVED
Net uit Turkije aangekomen! Marmeren waterbakken voor in de nieuwe Hamam. Wat zal dat prachtig staan met die mooie authentieke kranen erboven!

17 december 2019

KRAAN
Deze prachtige kraan komt boven de authentieke waterbakken in de nieuwe Hamamruimte. Hoe ouder de kraan wordt, hoe mooier de kleur!

5 december 2019

DUURZAAM EN ENERGIEBESPAREND
Deze week is een flinke isolatielaag gelegd. Duurzaam en energiebesparend. Dat vinden we belangrijk. Hierna wordt de betonvloer erop gegoten.

26 november 2019

TEGELTJES
Dit zijn Marokkaanse tegels uit Marrakesh. Mooi zijn ze hè? Ze komen in de wellnesskelder, maar waar precies…dat verklappen we nog even niet.

1 november 2019

IMPRESSIE VOORKANT
Dit is een 3D-impressie van het nieuwe gebouw, gezien vanaf de parkeerplaats. Op de plek van de oude schuur, komt een 3-laags nieuw gebouw met wellnesskelder!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE VERBOUWING

Zijn jullie geopend tijdens de verbouwing?

Wij zijn gewoon geopend tijdens de verbouwing. Mocht er toch ergens een kort moment nodig zijn waarom we dicht moeten, dan laten we dit tijdig weten via onze social media kanalen, de nieuwsbrief en onze website.

Wanneer is de verbouwing klaar?

Als alles volgens plan verloopt, is de oplevering van de nieuwbouw medio 2020. Dat zal dus rond juni/juli zijn.

Ervaar je als gast geluidsoverlast tijdens de verbouwing?

Wij proberen de overlast uiteraard zoveel mogelijk te beperken. De werkzaamheden zijn half september 2019 gestart. Van veel gasten krijgen wij terug dat je geen tot weinig overlast ervaart.

Zijn er bepaalde faciliteiten dicht tijdens de verbouwing?

Het nieuwe gebouw komt op de plek van de oude zoutsteencabine en hamamruimte. Van die faciliteiten kan je tijdelijk dus geen gebruik maken. 

Welke nieuwe faciliteiten komen in de wellnesskelder?

We bouwen een prachtige nieuwe zoutsteencabine in de wellnesskelder. Een echte, traditionele Hamam met marmeren platen, zoals je ze in een Oosters badhuis vindt. Daarnaast komt er een heerlijk, verwarmd kruidenbad en een Rasulruimte. Dat is een stoomruimte, waar ook scrubrituelen kunnen plaatsvinden.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA