Schoonmaakteam

De vele wellnessgasten die Thermen en Beauty LeeuwerikHoeve dagelijks ontvangt, genieten van ultieme ontspanning in de sauna’s, de baden, beauty- en rustruimtes en van heerlijk en gezond eten in ons restaurant.

Wij zijn met enige regelmaat op zoek naar:

Enthousiaste medewerker schoonmaak

Voor ons wellnessbedrijf zijn wij op zoek naar een nette enthousiaste schoonmaker(ster) die beschikbaar is voor oproepdiensten. De werktijden zijn van 06.30 tot uiterlijk 11.00 uur, maandag tot en met zondag. Je werkt altijd in een team en in overleg zijn een minimaal aantal uren te realiseren.

Je kunt worden gevraagd om in te vallen bij ziekte en in vakanties. Bij goed functioneren worden je een aantal vaste uren aangeboden. Dit zal in overleg vast gesteld worden.

Weet je van aanpakken, heb je ervaring in schoonmaakwerk en ben je altijd goedgehumeurd? Dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterken.

Wat wij bieden:

Wij bieden een prettige werksfeer- en omgeving in een leuk team en een prettige werksfeer. Daarnaast mag je gebruik maken van de faciliteiten die onze organisatie biedt!

Ben jij de enthousiaste medewerker schoonmaak die wij zoeken? Dan zien wij graag je reactie tegemoet op margriet@leeuwerikhoeve.nl. Vergeet bij je sollicitatie niet je e-mailadres en je telefoonnummer te vermelden waarop je bereikbaar bent.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA