Voordelig, Gemakkelijk & Snel  – Betaal de sauna per minuut –

Een paar uurtjes ontspannen na een drukke werkdag, voordat je je bed induikt nog even een rondje sauna willen doen of gewoon omdat je even tijd voor jezelf nodig hebt…

Dat kan nu voordelig en zonder al te veel gedoe!
Download de app – reserveer-  tap in – het ontspannen kan beginnen-  tap uit – en betaal later.

Gebruik maken van deze actie kan uitsluitend via de Tapperuse app én op basis van reserveren viawww.saunaperminuut.nl.
Ga naar www.selectwellness.nl/perminuut  Hier vindt u alle informatie omtrent de actie en de Tapperuse app.. Tevens staat er op deze pagina een doorverwijzing naar het reserveringssysteem.

CREER NU VAKER DAT WELLNESS MOMENTJE
Waarom voor een hele dag sauna betalen als je eigenlijk maar even wil gaan?

Even tot rust komen en opwarmen in een van de sauna’s of luxe baden. Via www.saunaperminuut.nl is het nu mogelijk om alleen te betalen voor de tijd dat je op locatie bent geweest. Dat is handig!

Zo hoef je niet meer vooraf actiepagina’s en websites af te zoeken naar een goede prijsactie of aanbieding. Je betaalt nu maar 8 cent per minuut én nooit meer dan de normale dagprijs. Zo doe je een rondje sauna (gem. 1,5uur) voor minder dan €7,50 en zelfs als je besluit er toch nog een hele dag van te maken, kan dat zorgeloos. 

Er is keuze uit meer dan 25 saunalocaties en resorts in Nederland. Voor iedereen is een locatie in de buurt, zodat je eenvoudig spontaan een bezoek kunt brengen aan de sauna. Je hoeft niet meer lang vooruit een datum in te plannen; je gaat gewoon op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wist je dat als je met regelmaat een momentje ontspanning creëert, je lekkerder in je vel zit en je beter functioneert én meer optimistisch bent? Doen dus! www.saunaperminuut.nl

Saunaperminuut.nl is een initiatief van Select Wellness Group.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA