Cupping massage (vacuümtherapie)

Cupping is een eeuwenoude behandelmethode met cups en olie die stamt uit de Chinese geneeskunde. De cups wordt gebruikt om gifstoffen van de spieren vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken met behulp van speciale glazen/plastic bokaaltjes. Door het vacuüm onder de huid wordt er bloed naar de behandelde plek gezogen, met als resultaat een verbeterde bloedsomloop. Een cupping massage wordt toegepast op acupunctuur punten.

Een cupping massage wordt gegeven om blokkades in het lichaam op te heffen, bindweefsel verklevingen te behandelen en om schouder-nek-rugklachten, stress, spijsverteringsproblemen te verminderen. Een cupping behandeling van de rug en nek voelt als een stevige massage, geeft ontspanning en brengt het lichaam in balans. Bij een cupping massage zal eerst een ontspanningsmassage plaats vinden om de huid en spieren op te warmen. Daarna zal de cupping methode worden toegepast.

25 min: € 35,-
40 min: € 47,50 
55 min: € 62,50

Himalaya Salt Experience

 

Een heerlijke lichaamsmassage met verwarmde Himalaya zout stenen. Deze verlichten spierpijn en andere pijnklachten, geven ontspanning en verbeteren de stofwisseling.
Daarna wordt een zoutpakking aangebracht met een voedende olie en de geneeskrachtige werking van Himalaya zout. Dit voelt aan als een lichaamsscrub, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. De zoutpakking ontgift en reinigt het lichaam. Na het aanbrengen van de pakking, wordt uw lichaam compleet ingepakt. De pakking zorgt voor een complete zuivering van het lichaam, vergelijkbaar met 3 dagen detox bij een dieet.

[ Comfort Zone ] Face treatment:
Volledige reiniging van de huid en een verzachtend en voedend masker met biologische ingrediënten. Met afsluitend een ontspannende hoofdhuidmassage.
55 minuten €64.50

INDIASE HOOFDMASSAGE   

 

Het hoofd, nek en schouders zijn gebieden die vaak onder druk staan omdat stress en spanning zich daar ophopen.

Dit kan zich uiten in de vorm van een stijve nek of schouders, vermoeide ogen en hoofdpijn.

Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van zowel zachte als stevige massage bewegingen voor gezorgd dat blokkades worden opgeheven. Tevens wordt hierbij het gelaat gemasseerd.

Deze hoofdmassage zorgt er tevens voor dat de nachtrust wordt bevordert,Het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt, Pijn en stijfheid wordt verlicht.

25 minuten € 36,50

TRANQUILLITY PRO SLEEP

Wanneer de dagelijkse drukte je teveel wordt,ben je toe aan een Tranquility Pro Sleep massage

Deze massage is speciaal ontwikkeld voor je zintuigen,  Horen ,voelen en ruiken

De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn,waardoor het gevoel van diepe rust en hernieuwde energie ervaren wordt.

Een perfecte behandeling bij stress en slapeloosheid.

55 minuten 64.00

Earcandling Treatment

 

Indiaanse oorkaarsen ceremonie, weldadig en rustgevend. Beleef deze eeuwenoude traditie van de Hopi indianen uit Zuid Amerika

Oorkaarsen zijn opgerolde strookjes linnen of katoen, gedrenkt in bijenwas en geneeskrachtige kruiden.  Oorkaarsen stimuleren de doorbloeding en lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholte.
Ze werken in op de diep in het oor liggende accupunctuur punten, het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan.
De handgemaakte oorkaarsen zijn van topkwaliteit, vanzelfsprekend zuiver natuurlijk en bevatten geen  conserveringsmiddelen De earcandling treatment is inclusief een hoofdmassage om in totale ontspanning te raken.

25 minuten     €34.50

MEER INFORMATIE

Indicaties:

 

 • Losmaken en verwijderen van oorsmeer (pijnloos alternatief voor het oorspuiten)
 • Oorpijn, oorsuizen en oortinteling
 • Neus-, voorhoofd-, bijholten- en/of keelontstekingen
 • Verkoudheid, loopneus
 • Hoofdpijn, migraine
 • Nervositeit, “vol” hoofd, stress
 • Slaapproblemen
 • Eczeem in uitwendige gehoorgang

25 minuten €34.50

  Healthy detox

  80 min. €89,50

  Deze face en body behandeling is een stimulerende en ontspannende behandeling waarin gebruik wordt gemaakt van algen. Algen zijn zee planten die veel bestandsdelen van de zee hebben opgeslagen zoals vitaminen, minderalen, ijzer en jodium. Deze bestandsdelen zijn erg belangrijk voor het menselijk lichaam omdat ze zorgen voor een goede bloedsomloop, een goede afvoer van afvalstoffen en afbraak van onderhuids vet. Ben je aan het diëten/afvallen of wil je je lichaam een boost geven? Dan is deze behandeling perfect voor jou!

  – Scrubmassage van de rug
  – Stimulerende massage achterkant benen
  – Rugpakking met algen
  – Stimulerende massage voorkant benen
  – Tranquillity welkomstritueel
  – Reiniging van het gelaat
  – Peeling of scrub afgestemd op de huidconditie
  – Reinigend kleimasker, tijdens het masker krijgt u een hoofdhuidmassage
  – Afsluitend een tonic, serum en een dagcrème

  Mommy treatment face & body special

   55 min. €65,-

  Speciale behandeling voor zwangere vrouwen. Bij deze behandeling krijgt uw huid een oppepper en kunt u heerlijk genieten van een ontspannende lichaamsmassage.

  – Massage van de voeten, voorkant van de benen, buik (optioneel), decolleté, nek  en schouders
  – Reiniging van het gelaat
  – Peeling afgestemd op de huidconditie
  – Voedend/hydraterend masker
  – Tijdens het masker krijgt u een hoofdhuidmassage
  – Afsluitend een tonic en een dagcrème

  Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve
  Hillamaweg 62-64
  9251 KC  BURGUM

  0511 481 990
  Info@LeeuwerikHoeve.nl