Tranquillity Pro Sleep

Wanneer de dagelijkse drukte je teveel wordt, ben je toe aan een Tranquility Pro Sleep behandeling. Deze behandeling, met zachte aanrakingen, is speciaal ontwikkeld voor je zintuigen: horen, voelen en ruiken.

De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor het gevoel van diepe rust en hernieuwde energie ervaren wordt.

Een perfecte behandeling bij stress en slapeloosheid.

55 Min.  € 69,-

Indiase hoofdmassage

Je hoofd, nek en schouders zijn gebieden die vaak onder druk staan omdat stress en spanning zich daar ophopen. Dit kan zich uiten in de vorm van een stijve nek of schouders, vermoeide ogen en hoofdpijn.

Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van zowel zachte als stevige massage bewegingen voor gezorgd dat blokkades worden opgeheven. Tevens wordt hierbij het gelaat gemasseerd.

Deze hoofdmassage zorgt ervoor dat de nachtrust wordt bevordert, het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt, pijn en stijfheid worden verlicht.

25 Min.  € 40,-

Himalaya Ritual

Een heerlijke behandeling om het lichaam op te warmen en op te laden. Je geniet eerst van een lichaamsmassage met verwarmde Himalaya zoutstenen. Deze verlichten spierpijn en andere pijnklachten, geven ontspanning en verbeteren de stofwisseling. Daarnaast verwijderen de stenen ook de dode huidcellen, waardoor de huid aangenaam zacht aanvoelt.

Na het zoutsteenritueel krijg je een verzorgende gelaatsbehandeling. Tijdens de Comfort Zone Face treatment wordt eerst je huid volledig gereinigd, daarna wordt een verzachtend en voedend masker met biologische ingrediënten opgebracht. Afsluitend krijg je nog een ontspannende hoofdhuidmassage.

40 Min.    € 49,-

Himalaya Salt Experience

Een heerlijke lichaamsmassage met verwarmde Himalaya zoutstenen. Deze verlichten spierpijn en andere pijnklachten, geven ontspanning en verbeteren de stofwisseling.
Na de lichaamsmassage wordt een zoutpakking aangebracht met een voedende olie en de geneeskrachtige werking van Himalaya zout. Dit voelt aan als een lichaamsscrub, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. De zoutpakking ontgift en reinigt het lichaam. Na het aanbrengen van de pakking, wordt je lichaam compleet ingepakt. De pakking zorgt voor een zuivering van het lichaam, vergelijkbaar met 3 dagen detox bij een dieet.

Comfort Zone Face treatment:
Volledige reiniging van de huid en een verzachtend en voedend masker met biologische ingrediënten. Met afsluitend een ontspannende hoofdhuidmassage.

55 Min.  € 71,-

Earcandling Treatment

Indiaanse oorkaarsen ceremonie, weldadig en rustgevend. Beleef deze eeuwenoude traditie van de Hopi indianen uit Zuid Amerika. Oorkaarsen zijn opgerolde strookjes linnen of katoen, gedrenkt in bijenwas en geneeskrachtige kruiden. Oorkaarsen stimuleren de doorbloeding en lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholte.

Ze werken in op de, diep in het oor liggende, accupunctuurpunten, het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan.
De handgemaakte oorkaarsen zijn van topkwaliteit, vanzelfsprekend zuiver natuurlijk en bevatten geen conserveringsmiddelen. De earcandling treatment is inclusief een hoofdmassage om in totale ontspanning te raken.

25 Min.  € 37,-

MEER INFORMATIE

Indicaties:

  • Losmaken en verwijderen van oorsmeer (pijnloos alternatief voor het oorspuiten)
  • Oorpijn, oorsuizen en oortinteling
  • Neus-, voorhoofd-, bijholten- en/of keelontstekingen
  • Verkoudheid, loopneus
  • Hoofdpijn, migraine
  • Nervositeit, “vol” hoofd, stress
  • Slaapproblemen
  • Eczeem in uitwendige gehoorgang

 

Healthy detox

Deze face en body behandeling is een stimulerende en ontspannende behandeling waarin gebruik wordt gemaakt van algen. Algen zijn zeeplanten die veel bestandsdelen van de zee hebben opgeslagen zoals vitaminen, mineralen, ijzer en jodium. Deze bestandsdelen zijn erg belangrijk voor het menselijk lichaam omdat ze zorgen voor een goede bloedsomloop, een goede afvoer van afvalstoffen en afbraak van onderhuids vet. Ben je aan het diëten/afvallen of wil je je lichaam een boost geven? Dan is deze behandeling perfect voor jou!

– Scrubmassage van de rug
– Stimulerende massage achterkant benen
– Rugpakking met algen
– Stimulerende massage voorkant benen
– Tranquillity welkomstritueel
– Reiniging van het gelaat
– Peeling of scrub afgestemd op de huidconditie
– Reinigend kleimasker, tijdens het masker krijgt u een hoofdhuidmassage
– Afsluitend een tonic, serum en een dagcrème

80 Min. € 94,-

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA