Stage

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve , is dé plaats waar persoonlijke  aandacht de hoogste prioriteit heeft, waar onthaasten de gewoonste zaak is en waar gasten  het gevoel moeten hebben  thuis te komen.  Om de ontspannen dag compleet te maken, zijn er veel verschillende beroepen en of richtingen uit te voeren. Lijkt het jou leuk om dit bij ons te komen leren?

.

Stagiair Beauty:

Volg jij op dit moment een BOL- of BBL- leertraject in de beauty, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons elk moment in het jaar instromen als stagiair van onze beauty afdeling. Bij de LeeuwerikHoeve krijg je de mogelijkheid veel te leren in een dynamische omgeving. Ook loop je mee met onze specialistes en masseurs. Lijkt dit je leuk? Solliciteer dan bij ons voor een stage plaats.

Stagiair Keuken:

Volg jij op dit moment een BOL- of BBL- leertraject in de Horeca, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons elk moment in het jaar instromen als stagiair van onze Horeca/Keuken afdeling. Bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve krijg je de mogelijkheid veel te leren in een dynamische omgeving. Je leert onder meer de organisatie structuur in de keuken, maar ook hoe is bijvoorbeeld is om voor veel mensen te koken. Lijkt het jou leuk om de inwendige mens bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve te komen verwennen? Solliciteer dan snel bij ons voor een sollicitatie plaats.

Stagiair Front Office:

Volg jij op dit moment een BOL- of BBL- leertraject in de Toerisme of Dienstverlening, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons elk moment in het jaar instromen als stagiair van onze Front Office/ HR afdeling. Bij de LeeuwerikHoeve krijg je de mogelijkheid veel te leren in een dynamische omgeving. Ook leer je alle voorkomende balie werkzaamheden en ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Lijkt dit je leuk? Solliciteer dan bij ons voor een leuke stage plaats.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC  Burgum

0511 481 990

info@leeuwerikhoeve.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA